9,99 

Natūralus, gyvas aliejus, spaudžiamas pagal senovines tradicijas – rankiniu presu ąžuolinėje statinėje! Puikus pagardas virtuvėje bei pagalbininkas kosmetikoje! Tinka salotoms, košėms bei kiaušinio gaminiams pagardinti. Tinka žaliavalgiams, vegetarams bei veganams.

Produkto kodas: 4779047430144 Kategorija:

Aprašymas

Sezamų sėklų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-9), saugo odų ir gleivines nuo išsausėjimo, polinesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-6), turinčių savybę reguliuoti uždegiminius procesus, teigiamai veikiančių plaukų augimų, odos struktūrų. Å iame aliejuje taip pat nemažai vitamino E,  gerinančio odos išvaizdų ir spalvų, užkertančio kelių smulkių raukšlelių susidarymui bei vitamino K,

Tūkstančius metų sezamų sėklų aliejus buvo naudojamas Ajuverdoje (indų medicinoje), kinų ir Tibeto medicinoje gydymo tikslais, odos priežiūrai. Naudojamas kosmetikos pramonėje kaip puikus bazinis aliejus.

Sezamų aliejus tinka kosmetikai ir gali būti naudojamas visų tipų odai prižiūrėti, jis ypač pasižymi tuo, jog turi šildantį efektų. Be to, valo, skatina lųstelių atsinaujinimų, labai tinka masažams, puoselėja plaukus, apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio, drėkina, ramina pažeistų odų.

Ajuverdoje šis aliejus praktikuojamas sųnarių masažui pašildytu aliejumi.

Žaliavos kilmės šalis: Indija

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Akcijos
Asortimentas
Siūlyk
0
Krepšelis